Agenda


Door de lockdown-periode waarin noodgedwongen onze repetities moesten staken, was er zelfs geen concert meer om concreet naar uit te zien. Het hoogtepunt van het jaar vormde steeds ons herfstconcert in oktober, dat altijd plaatsvond in de voor onze uitvoeringen zo geschikte Kruisruimte in het Eindhovense stadsdeel Tongelre.

Maar nu we zo langzamerhand weer mogen opstarten streven we ernaar, weliswaar met enige slagen om de arm, om nog dit jaar een concert te geven. Het zal geen “groot” concert worden zoals we gewend zijn, maar we willen ons weer laten horen. Er is een alternatief programma in de maak dat we relatief snel kunnen instuderen. Zodra we meer weten, melden we ons weer.

Korendag Monnikendam - kerkIn juni 2020 waren we van plan deel te nemen aan de 25e Korendag in Monnickendam, zoals we de jaren daarvoor ook met veel enthousiasme hadden deelgenomen aan korenfestivals in Middelburg en Hengelo. Maar ook dat evenement kon niet doorgaan, terwijl we ons zo verheugd hadden op deze nieuwe, voor de meesten van ons onbekende, omgeving. Ook dit jaar is de korendag in Monnickendam afgelast omdat de meeste koren niet kunnen repeteren en omdat het einde van de pandemie nog niet in zicht is. Desondanks laten de Monnickendammers zich duidelijk niet uit het veld slaan, want voor 21 mei 2022 hebben ze de korendag alweer op de agenda gezet. Dus toch nog iets definitiefs om naar uit te zien…?