Agenda


Najaarsconcert

Op zaterdag 15 oktober 2022 om 20:00 uur geeft Kamerkoor Allegrezza weer een najaarsconcert. Het thema van het concert is: De vier seizoenen. Het wordt een dubbelconcert samen met muzikaal ensemble Duodecima o.l.v. Jacqueline Wezenberg, waarbij we beide ongeveer de helft van het optreden verzorgen. De uitvoering is in de kerkzaal van de Schootsekerk, Schootsestraat 47, 5616 RB Eindhoven. In de zaal is plaats voor ruim 250 mensen.

Bezoekers kunnen parkeren langs de weg; let op: dit is tot 21:00 uur betaald parkeren.

Terugblik

Met blijdschap geven wij kennis dat we op zaterdag 20 november 2022 om 20:15 uur in de concertzaal van het CKE Eindhoven een concert hebben gegeven. Het klinkt als een geboorteaankondiging, want we voelen ons als herboren na die heftige coronatijd, waarin we noodgedwongen onze repetities moesten staken en er zelfs geen concert meer was om concreet naar uit te zien.

De boreling, Allegrezza, is op 16 november jl. vijf jaar geworden. Het was dus een lustrumconcert. We blikten terug met een selectie van de liederen die we de afgelopen jaren hebben gezongen en grotendeels ook al eerder uitgevoerd. Naast oude bekenden was er ook nieuw materiaal dat we tussen de coronalockdowns door hebben ingestudeerd.

Allegrezza lustrumconcert 20-11-2021 - poster; met liederen van Arcadelt, Gastoldi, Diepenbrock, Gjeilo, Lauridsen, Gershwin, Barber, Villa-Lobos, Piazzolla, Ivor Davies

Vol enthousiasme pakken we de draad weer op. Hopelijk wordt het vooruitzicht op het herfstconcert in 2022 niet verstoord door nieuwe coronaverwikkelingen. Met hart en ziel storten we ons op het nieuwe programma.