Agenda


Met blijdschap geven wij kennis dat we op zaterdag 20 november om 20:15 uur in de concertzaal van het CKE Eindhoven een concert hebben gegeven. Het klinkt als een geboorteaankondiging, want we voelen ons als herboren na die heftige coronatijd, waarin we noodgedwongen onze repetities moesten staken en er zelfs geen concert meer was om concreet naar uit te zien.

De boreling, Allegrezza, is op 16 november vijf jaar geworden. Het was dus een lustrumconcert. We blikten terug met een selectie van de liederen die we de afgelopen jaren hebben gezongen en grotendeels ook al eerder uitgevoerd. Naast oude bekenden was er ook nieuw materiaal dat we tussen de coronalockdowns door hebben ingestudeerd.

Allegrezza lustrumconcert 20-11-2021 - poster; met liederen van Arcadelt, Gastoldi, Diepenbrock, Gjeilo, Lauridsen, Gershwin, Barber, Villa-Lobos, Piazzolla, Ivor Davies

Vol enthousiasme pakken we de draad weer op. Hopelijk wordt het vooruitzicht op het herfstconcert in 2022 niet verstoord door nieuwe coronaverwikkelingen. Met hart en ziel storten we ons op het nieuwe programma. Wat het thema voor dat concert precies gaat worden, staat nog niet vast. We laten het zo snel mogelijk weten.

Korendag Monnikendam - kerkIn juni 2020 waren we van plan deel te nemen aan de 25e Korendag in Monnickendam, zoals we de jaren daarvoor ook met veel enthousiasme hadden deelgenomen aan korenfestivals in Middelburg en Hengelo. Ook dat evenement kon niet doorgaan, terwijl we ons zo verheugd hadden op deze nieuwe, voor de meesten van ons onbekende, omgeving. Maar op 21 mei 2022 staat ook dat evenement weer op de agenda. We zien er in blijde verwachting naar uit.